Vijesti

Sustav prijavljivanja građana na cijepljenje protiv COVID-191.3.2021.


U ponedjeljak 1. ožujka 2021. pokrenut je nacionalni sustav prijavljivanja građana zainteresiranih za cijepljenje protiv COVID-19.


Osim prijavama svojim liječnicima obiteljske medicine, građanima je dostupna prijava preko internetske stranice:


cijepise.zdravlje.hr


Za one koji se iz različitih razloga ne mogu sami prijaviti preko internetske stranice, prijavu na internetskoj stranici umjesto njih će ispuniti operateri u pozivnom centru: 0800 0011


Dodatno smo omogućili da na sljedećem broju telefona djelatnici ovog zavoda za javno zdravstvo ispune prijavu na internetskoj stranici umjesto Vas:


broj telefona: 049/221-595, radno vrijeme: 08,00 – 14,00 sati.


Prije nego što nas nazovete, molimo pripremite ime i prezime osobe koja se prijavljuje na cijepljenje, njen OIB (ili MBO) i datum rođenja. Na ovom broju telefona postoji mogućnost da strani državljani koji žive u našoj županiji iskažu interes za cijepljenje.


Građanima s kroničnim bolestima preporučujemo da se prijave preko svojih liječnika obiteljske medicine, koji će potvrditi njihovo zdravstveno stanje i odrediti prioritetno mjesto na listi cijepljenja.


Dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranici Ministarstva zdravstva (https://zdravlje.gov.hr/) i na internatskoj stranici Hrvatskog zavod za javno zdravstvo (https://www.hzjz.hr/)


 Objavljeno: 1.3.2021.


shadfoto